Fredag

Idag har det varit fullt upp :)

Jag Leo & Fanny gick ut vid halv 1 och lämnade Leo på dagis :)

Sen va vi på väg hem så då skulle Malin & Linus komma en sväng så vi skyndade oss hem :)

När vi kom så va dom här & lilla Nicki :) hihi så söt

Vi satt här hemma o tjatade lite och fikade :) dom va här en bra stund jätte kul :) sen blev klockan mycket o vi skulle hämta leo på dagis så då va malin så snäll och vi fick åka med henne o hämta leo skönt slippa gå när det e så kallt :) hehe

Sen åkte vi hem o leo & malin, linus lekte i hans rum lite sen hjälpte jag malin att få ner våran gamla tv som dom ska ha på obestämd tid hehe

Senare så åkte malin och linus, och jag leo & Fanny satt här hemma o väntade på Erik skulle komma hem efter jobbet :)

Sen kom Erik o vi gjorde inte så mycket och sen kom Martin & Isabell och vovvarna :) så vi satt o tjata lite o beställde Pizza :) sen va det dags för Leo att  sova...

Just nu e killarna ute med Fanny & Isabell så jag sitter här o skriver lite :) *passa på*
hehe

Men men här har vi Papporna :)



                                       Såå Söta :)


Trött Trött!!!

Hej hej nu har jag inte skrivit här på ett par dagar :( men jag har varit så himla trött Fanny har nog kommit in i en period som hon e gnällig :( hoppas att det blir bättre snart hon e så gnällig o det e nog mycket magen asså men hon får lite droppar för det... Idag har jag fått vilat lite jallafall min granne va så snäll och skjutsade Leo till dagis så då passade jag på o vilade :) o det gick ganska bra med fanny :) sen när Leo kom hem så målade han med mina färger det va jätte kul :) han såg ut som jaa ni får se själva :D haha  Sen kom Alexander och Annika på besök så leo o alex lekte massor :) sen åt vi wok idag o leo o alex åt massor tror att dom tyckte det va ganska gott hihi har lite bilder på dom hihi :) Men men kanske skriver imorn om jag har fått sova något inatt :)


                                           Leo Målar :)



                                Mmm Nam Nam :)








                                Ha Det Gott!!!!

Städ Dag!!!!!

Jaa idag har jag städat det va behövligt hehe fan va det såg ut!!!!

Men nu e det fint igen skönt det hehe har inte hunnit göra så mycket mer idag än...

Men skriver ett par rader ikväll kanske om barnen sover :)

Jaa igår....

Igår va det full fart här hemma eller inte :)
Vi gjorde inte alls mycket igår grejade lite o kollade mest på tv hihi :)
Fanny va jätte trött igår så hon sov mest hela dan hihi Leo han va oxå ganska trött hihi
På eftermiddagen va Leo lite gnällig så han sa till mig att han skulle vara i fannys vagn :) så jag lyfte upp honom där o sen matade jag fanny efter ett tag tyckte jag att leo va väldigt trött så jag kollade vad han gjorde då hade han somnat i vagnen hehe så söt, sen satt jag o fanny i soffan och då somnade hon med fast i mitt knä :) har kort på dom oxå hehe...
Sen när Erik kom hem skulle vi åka o handla med erik va så trött så han vilade en timma...
Så jag grejade i köket och leo lekte i sitt rum o fanny sov... Jag gjorde iordning pajdegen till midda :)
sen när erik vaknade matade jag Fanny så åkte vi o handla gött o fått det gjort hade nästan igen i kylen hehe
Senn när vi kom hem så lagade jag mat o leo hjälpte till han bärde in tallrikar i vardagsrummet och allt annat vi skulle ha han va väldigt hjälpsam :)
Sen åt vi lite mat gott gott :)
Senare så va det läggdags för Leo tror klockan va nästan 22.40 hehe då va det på tiden att sova :) sen kollade vi lite på tv sen va det god natt på oss med :)

Här kommer lite bilder :)

                                       Leo Nanar Gott :)



                                    Fanny Nanar oxå Gott :)




                                Ha det Bäst!!!

Onsdag :)

Japp idag började Erik jobba igen :) han tycker nog inte att det e så kul men men.. så e det...
Idag har jag leo, Fanny inte gjort alls mycket typ inget bara tagit det lungt... hehe skönt det med ibland hehe
Jag har tvättat lite o satt på diskmaskinen det va väl det enda hehe
Vi lagade mat till erik kom hem sen grejade jag lite men fanny har varit vaken nästan hela dan så hon sover nog gott inatt hehe :)
Men nu ikväll sitter vi bara här i soffan o latar oss skönt det med ibland :)

Men nu ska jag kolla på tv men men kanske skriver imorn igen :)

Ha det Bäst!!!

Igår :)

Igår va vi hemma hela dagen hela familjen :)
Vi grejade lite hemma, jag plockade bort alla julsaker det va juh en del kan man säga hehe
Men det e skönt att det e borta nu det e bara julgranen kvar hehe men det åker i helgen :)
Men nu e det allt fint här och ljust kanske lite tomt oxå hehe :)
Senare kom Therese och Bengan o lilla Emilia :) Leo och emilia lekte jätte mycket det va as roligt  att se dom va lite blyga först men det släppte sen :) Jag o therese satt i köket o tjata lite och erik o bengan i vardagsrummet hehe sen när dom hade åkt hem la vi Leo för han va jätte trött sen kollade jag o erik på Drömkåken as bra :) jag strök lite gardiner oxå så nu e nedervåningen klar ska bara stryka gardiner till övervåningen oxå hehe
Här har vi emilia och Leo


                                  Här har dom klättrat upp i Fannys säng :)



                                     Här har dom Skoj :)

Detta hände i Måndas hihi

I måndas va vi hemma hela dagen erik va juh hemma :) hihi vi grejade här hemma o så gjorde erik massa jobb med akvariet hihi han gjorde massa tester jag hjälpte honom med 1 hehe men annars så gjorde vi inte så mycket... senare på kvällen vid 7 åkte vi till Matilda, Gustav, Wilma hihi det va jätte kul när vi kom så  åkte erik & Gustav o hämta pizza så åt vi lite när dom kom tillbaka sen satt vi och pratade och kollade på leo o wilma som lekte :) så söta så hihi sen spelade i lite tv spel hihi as kul vi spelade mario cart :) hihi så skojigt :) Leo han va vaken länge vi åkte hem när kl va nästan 2 å då va han fortfarande vaken men han va väldigt trött o grinig hehe här kommer lite bilder :)


                                         *Här har vi Leo & Wilma*



                                                Mysigt :)



                                        Här Spelar Erik och Gustav Kollar hehe



                Leo Ganska Trött !!! :)

Jösses vilken dag :p

Jaa denna dag har varit fullt upp asså hehe...
Vi vaknade vid 10 imorses och sen åt vi frukost sen åkte hela familjen till skövde :) men jag leo, Fanny åkte till Maxi huset och erik åkte till jobbet...
Vi gick och kikade lite i affärer kollade på pressent till pär & karins bebis å det blev en söt liten dress :) sen köpte vi 2 tavlor till mikaela med bell i skönheten och odjuret, snövit på den andra.. sen va det en bok med en skiva till med snövit hihi Mikaela fyller 2 år idag hihi :)
Sen köpte vi lite kläder till Leo oxå 2 par byxor o en tröja...
Sen gick vi ifrån Maxi till Eriks jobb så va vi där och fikade en stund och träffade Bibbi, Jenni, och alla dom andra som jobbade hihi  sen gick vi vidare till ÖB en sväng skulle bara kolla lite men köpte nya bläckpennor behövde en till min nya kalender :) hihi
Sen gick vi tillbaka till Em igen o då slutade Erik så då åkte vi hem :)

Sen slog vi bara in Mikaelas pressenter så ringde vi till dom och så gick vi över hihi det första mikaela sa när vi kom va *Paket* hihi såå söt :) hon blev nöjd med sina pressenter hihi vi fick lite tårta när vi kom jätte god :)

Sen lekte Mikaela och Leo hela kvällen hihi såå söta.. dom både kramades och pussades hihi såå gulligt har bilder på det som ni får se... hihi..  dom lekte till klockan blev 9 och då va dom väldigt trötta så vi gick hem igen...

När vi kom hem åt Leo lite flingor och sen va det dax för sängen.. jag åt lite tacos när leo hade somnat och sen blev jag sittandes här :)

Men men nu ska ni få se lite bilder på kvällen :)

                                                      *Festis är Gott*




                          *Här har vi Godingarna Kramas lite*




                                  *Här Pussas dom :) hihi*




                                *Här är som lite Trötta*



                          *Här har vi hela Familjen på väg hem*


Lördag

Jaa då va det lördag då jag har varit så himmla trött idag fanny va vaken till halv 4 imorses hon har krånglat inatt guud va jag va trött... Men den somnade hon till slut och sov till 7 sen vaknade hon vid 10 igen o då vaknade leo oxå så då va det bara att gå upp men jag tog det lungt hela morgonen... Sen vid 1-2 tiden så städade jag och Leo vi damsög och skurade av golven hehe sen lagade vi lite mat åt leo han åt korv och mos idag det va jätte gott :) Sen matade jag fanny lite :) efter det så förberedde jag maten tills Erik skulle komma hem det blev Tacos idag mmmm gott gott :)

Leo han var så trött förut hehe så då kom han ut i köket med tutten i munnen och snutten i ena handen o i den andra hade han en kudde och la sej på golvet i köket hehe såg så roligt ut hihi :)
 
Sen nu ikväll har vi bara degat har kollat på film kolla på Jönsson Ligan hehe så rolig sååå :) hihi

Fick reda på en rolig nyhet idag Eriks bror o hans tjej fick en liten Flicka imorses vid 6 tiden hihi ska bli kul och träffa den lilla godingen :)

Men men imorn ska Erik jobba igen och då ska nog jag Leo Fanny följa med tänkte att vi kunde kolla lite i affärer för att hitta på något :) men men skriver mer imorn... :)





Mina Älsklingar :)


Jaa Freda då :)

Jaa då va det freda igen då jag fattar inte vad tiden går hehe idag har jag leo och fanny bara varit hemma o tagit det lungt inte gjort mycket :) hehe har städat o tvättat lite o lekt med barnen hehe vi har varit i leos rum idag o grejat :) både fanny o leo har varit trötta.. Erik han har jobbat hela dan.. när erik kom hem så åt vi Pizza :) gott :) sen har vi bara slappat kollade på filmen på 3an kl 21.00 Dodgeball den e juh as rolig hehe.. men men kanske skriver lite imorn :)

Mammas Godingar :)


Nyårsafton

Hejsan jaa nyår var roligt hihi

Vi åkte till mamma & pappa på nyår tänkte att vi kunde vara där så vi kunde hitta på nånting :) hihi nu när det inte blev hos Matilda & Gustav.. Men det va roligt det med hihi vi va där hela familjen... Det va Mamma, Pappa, Malin, Linus, Glenn, Sussi, Alexandra och Pontus, vovvarna hehe... Vi  åt god mat, och satt å pratade.. Sen hade jag en hemlighet för Erik hihi han o jag har varit förlovade i ett år efter 12 slaget :) så jag hade köpt en pressent till honom hihi,  ett silver halsband och armband hihi.. Han blev jätte överaskad hihi.. Han tyckte det va jätte fint och jag va så Nöjd :) Ska visa lite bilder på kvällen oxå :) hihi hoppas ni andra hade en trevlig nyårsafton oxå :)

Här har vi Glenn & Leo



Här har vi *Malin*



Här är Alexandra :)



Pontus, Glenn, Fanny, Sussi, Pappa



Linus, Erik, Malin



Jessica :)



Systrarna :)



Jessica & Erik :)



Älsklingarna Leo & Fanny :)



Här har vi Eriks Pressent från mej :)



Sååå fint såå :) hehe


RSS 2.0